dag1

DIRT-A-GOGO

Vier man sterk, met ieder een eigen muzikale achtergrond en stijl. Variërend van psychobilly en heavy metal tot rock ’n roll en punk. Stevige rock met jankende gitaren en een contrabas. Dit harde, gewelddadige instrument legt de donkere grondtoon aan het genre dat wij ‘Hardrockabilly’ noemen.

De muziek brengt je terug naar ‘die goeie ouwe tijd’ maar dan met een hardere, viezere nasmaak. De gitaarsolo’s slaan je om de oren, de drums zijn strak en hard en de contrabas en snijdende zang zijn de kers op de rock ‘n roll taart.

Deelnames aan de bandwedstrijd Kei van Amersfoort, leverden zowel de eerste plaats, als de publieksprijs op. Ook werd de felbegeerde juryprijs van de Grote Prijs van Leusden in de wacht gesleept. Dit leverde veel aanbiedingen voor optredens op waardoor DIRT-A-GOGO nu door het hele land speelt. De band verzorgde voorprogramma’s voor onder andere Peter Pan Speedrock, The Ricochets, The Graveyard Johnnies, The Griswalds en Whiskeydick.

Nu is het tijd voor de grotere podia! In augustus bracht de band zijn eerste volledige album uit; ‘Fucked Up & Loaded’. Deze werd gepresenteerd in de Baroeg met Whiskeydick. Ook werd de clip gelanceerd van ‘Sick In The Head’. Tijd om Nederland te veroveren!

DIRT-A-GOGO heeft maar 1 doel: de rock ‘n roll terug brengen!

Te boeken voor al uw feestjes, bruiloften en bar mitswa's!

Boek ons